VIEWS 561

S Apartment

kyiv

S Apartment

This small apartment is a place for two young people who want to live surrounded by soft tones and gentle shades. We adhered to the idea of expanding and brightening the space with the help of materials, furniture and lights that we used. So we aimed at the idea of Scandinavian designers, because when we first saw this room and the customers complained about the presence of just one window (but quite long window), we decided that the Scandinavian philosophy is exactly what we need. In a new layout we have two main spaces, one is a bedroom and another one is a kitchen combined with a living room. All this spaces have sunlight because we created the partition made of glass and light ash exactly in the middle of our long window. Also, we applied a deep gray color in combination with the bleached oak texture in the living room area. In this way we created a feeling of comfort and tranquility in the recreation area of this apartment. In addition to the main spaces, this apartment has a spacious entrance hall with a large closet, a spacious storage room and a bathroom.

Design: Studio PINE
Location of the object: Kyiv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner