enter site

VIEWS 392

Theatricality of Robert Lepage 2B.GROUP

Molodo Zeleno

Lviv

Molodo Zeleno

The Pub is located in Lviv city center, in a three-storey converted industrial building. Two large rooms on the ground floor and enclosed cobblestone courtyard have been integrated into the Pub’s design. 

Our main task was to create an unconventional space that would be associated more with Oktoberfest, rather than a restaurant. We wanted to create an open atmosphere of a beer festival, where one would happily spend an entire day, without feeling confined within the walls of a typical pub. 

Our idea was to open up the space to the outside world, visually uniting the courtyard with the main room of the Pub - by letting in as much sunlight as possible, by scattering a plentiful of green leafy plants around the premises, and by incorporating in the interior some elements that are normally used outdoors, and associated with gardens. 

To achieve this, we first of all removed the windowsills of the main façade, thus enlarging the windows; incorporated wicker chairs and mosaic tabletops in the interior; used decorative outdoor tiles as the facing of the bar counter. As a result, we created an airy space with the room seemingly extending into the courtyard terrace, more prominently so in the summertime, when the doors are open and the air is floating freely, bringing the outside world indoors.

The two rooms share a centrally located bar counter and a large light box, the focal points of the Pub. Besides serving its main purpose, the counter is designed to join the two main rooms, to conceal bar equipment. The second room is designed to accommodate larger groups of guests. The distinctive feature of this room is a set of massive, solid oak dining tables that we thought would evoke an association with a beer festival.

Photographs: Yevhenii Avramenko
Design: 
2B.GROUP
Location of the object: Lviv

e-max.it: your social media marketing partner